Agenda

22 september 2019, 15.00 -19.00, salon.  Leiden, Grand Café De Burcht.  DJ: Aad de danser. Toegang: € 12 inclusief drankje. Workshop meditatie- en tantratechnieken voor tangodansers van 14.00-15.00. € 10,-

Lees meer over de komende salon én over eerdere salons van Carozon Leiden.

Locatie De Burcht

Burgsteeg 14, 2312 JS Leiden.

DJ Ville Hiltula

DJ Ville Hultila treedt op 26 november op in De Burcht in Leiden tijdens de salon van Corazon Leiden, samen met zijn gelijknamige trio.

Ville Hiltula

Wie begint met tangodansen, maakt al snel kennis met de tangomuziek. Hoe is die muziek ontstaan? En wat voor mensen gingen er schuil achter deze grillige emotionele klanken?
Deze vragen worden beantwoord door DJ Aad de Danser in zijn boeiende lezing "Tango! Het verhaal achter de muziek."
Met prachtige muziekfragmenten, foto's en film, grappige anekdotes, scherpe analyses en prikkelende uitdagingen aan de toehoorders brengt hij de Época de Oro, het Gouden Tijdperk van de tango, opnieuw tot leven.
En - een heel leuke bonus voor dansers - hij verklapt hoe je de belangrijke orkesten snel kunt herkennen. Bezoekers krijgen een spiekbriefje dat ze kunnen gebruiken bij de afsluitende quiz met thema "Van wie zijn deze Cumparsita's?"
Deze lezing is geschikt voor totale tangoleken, maar ook (zeer) gevorderden vinden hem leuk en leerzaam. Aad heeft deze lezing inmiddels gegeven in Leiden, Rotterdam, Alkmaar en Groningen, steeds verder verrijkt met nieuw materiaal.
Prijs Lezing: euro 5,- (gratis voor bezoekers van de aansluitende salon).

Tijd: Lezing 13.00-14.00. Salon 14:00 uur - 18:00 uur

De muziek zal worden verzorgd door onze eigen DJ Aad de Danser, met nieuwe, feestelijke, wisselende cortina’s.

Entree Salon € 12 inclusief 2 drankjes

Heb je voor de salon geen zin om thuis te koken? De Burcht serveert een dagschotel vanaf slechts € 13,50.

© 2017 Corazon Leiden | Site: Interlijn.nl