Agenda

Vanwege het Corona virus zijn er momenteel geen salons. Als we weer kunnen dansen staan de eerste data er weer op.

Locatie De Burcht

Burgsteeg 14, 2312 JS Leiden.

DJ Ville Hiltula

DJ Ville Hultila treedt op 26 november op in De Burcht in Leiden tijdens de salon van Corazon Leiden, samen met zijn gelijknamige trio.

Ville Hiltula

Zet 29 april in je agenda! Want op die dag staat Leiden bol van Argentijnse Tango met een geweldig orkest in de middag en aansluitend ’s avonds een diner-dansant. Pak je mooiste kleding en je beste dansschoenen uit de kast en kom deze onvergetelijke en spetterende dag beleven!

Tangosalon De La Noche met El Cachivache Quinteto & DJ Ala Malisa (14:00-19:00 uur) Van 14:00 – 19:00 uur kunnen jullie bij De La Noche, op de Lammeschansweg 134A te Leiden, dansen op waanzinnig goede live muziek van El Cachivache Quinteto en de mooie tanda’s van DJ Ala MaLisa.Voor meer informatie: https://www.facebook.com/events/1540803139370282/

Tangosalon El Corazón diner-dansant (19:00 – 23:00 uur) Hierna is het feest echter nog niet afgelopen! Want aansluitend zal El Corazón een tango diner-dansant organiseren in De Burcht, Burgsteeg 14 te Leiden.

Er zal een speciaal tangomenu verkrijgbaar zijn voor euro 15,-. Bonnen voor dit diner zullen alvast verkocht worden bij De La Noche maar zijn natuurlijk ook later nog bij El Corazón te krijgen. Je kunt met de dinerbon terecht in het tegenoverliggende Koetshuis De Burcht (voor wie wat rustiger wil zitten) maar natuurlijk ook in het Grand Café De Burcht terwijl je uitkijkt over de dansvloer.

Onze DJ deze avond zal onze eigen huis-DJ Aad de Danser zijn, bekend om zijn mooie, harmonieus afgestemde en heerlijk dansbare tanda’s. Een heerlijke voorzetting van de dag dus! En natuurlijk zal ook de rest van het Corazón-team klaar staan om jullie een warm welkom te geven!

Datum/tijd: zondag 29 april, 19:00-23:00 uur (LET OP DIT IS DUS 'S AVONDS EN NIET 'S MIDDAGS!)

Plaats: Grand Café De Burcht (Tuinzaal); Burgsteeg 14 te Leiden

Entree: euro 12,00 incl. 2 drankjes aan de bar / Optioneel: tango diner voor euro 15,-

Wij hopen jullie allemaal te zien! Abrazo, Aad, Cor, Ingrid en Tristan.

© 2017 Corazon Leiden | Site: Interlijn.nl