Agenda

Vanwege het Corona virus zijn er momenteel geen salons. Als we weer kunnen dansen staan de eerste data er weer op.

Locatie De Burcht

Burgsteeg 14, 2312 JS Leiden.

DJ Ville Hiltula

DJ Ville Hultila treedt op 26 november op in De Burcht in Leiden tijdens de salon van Corazon Leiden, samen met zijn gelijknamige trio.

Ville Hiltula

Live optreden van Sexteto Visceral uit Buenos Aires, 2 juli 2017

Trailer Sexteto VisceralOp 2 juli 2017 hebben wij weer een bijzondere salon georganiseerd! Dit maal kunnen wij genieten van de geweldige en zeer dansbare muziek van Sexteto Visceral. Zij zijn slechts voor een korte periode in Nederland, voor zij verder reizen door Europa. Mis het dus niet! Wij zien jullie graag!

Het optreden is tijdens onze salon van 18:00 tot 22:30 uur op 2 juli. Let op: dit is een week later dan onze gebruikelijke vierde zondag!

Entree: € 15, inclusief twee consumpties.

Over Sexteto Visceral:
Sexteto Visceral zal optreden ter gelegenheid van haar Europese Tour 2017, ter promotie van haar nieuwe album "Milonga de Mis Amores". Sexteto Visceral is opgericht in 2011 en een van de meest toonaangevende orkesten in de hedendaagse tango scene van Buenos Aires.
Zonder afbreuk te doen aan de originele interpretatie van de tango, hebben zij op prachtige wijze een aantal fundamentele stijlen samengevoegd tot een nieuw esthetisch concept.
Het orkest onderscheidt zich door de virtuositeit van zijn muzikanten en de intensiteit van haar optredens. We kunnen genieten van een programma dat bestaat uit de belangrijkste werken van de grootste componisten en vertolkers uit de tango geschiedenis: onder andere Troilo, Pugliese, D'Arienzo, Piazzolla en Salgán.
De groep treedt op met zes typische tango-instrumenten maar tegelijkertijd is ieder lid van het orkest een unieke musicus met zijn of haar eigen creatieve vrijheid en persoonlijkheid. Ook is ook de kwaliteit en de muzikale interpretatie van de zanger Hernán Fernández van groot belang.
Momenteel heeft de groep drie albums uitgebracht: Mordiendo el suelo (2013), Champagne Tango (2015) en Milonga de Mis Amores (2017).
Het orkest is intensief betrokken bij de milongas en binnen de theaterwereld van Buenos Aires en is gekozen tot de belangrijkste act op de Internationale Tango Festivals in Edinburgh, Toulouse, Bormes-les-Mimosas en Zürich.


Sexteto Visceral bestaat uit:

Francisco Ferrero: Piano en begeleiding
Nicolás Maceratesi: Bandoneon
Javier Kase: Viool
Cecilia Barrales: Cello
Mauro Paternoster: Gitaar
Martín Wainer: Contrabass
Hernán Fernández: Zang

Visceral Lomas01Visceral La viruta01Visceral CAFF02Visceral La Viruta02© 2017 Corazon Leiden | Site: Interlijn.nl